Haber: Mustafa Işık

Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu Karabük'te gaziler ile öğrenciler spor etkinliğinde buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta, 1. Lig için mücadele verecek olan Merkür Jet Erbaaspor, yapılan transferleri kamuoyuna duyurmaya başladı. İddailı bir takım kurmayı hedefleyen Tokat ekibi, görüşme yaptığı futbolcularla anlaşma sağladı.

Enes Demiroğlu İle Devam
Merkür Jet Erbaaspor, ilk olarak bu sezon şampiyonluk yaşayan Enes Demiroğlu ile anlaşma sağladı. Başkan Halis Din, Demiroğlu ile 2024-2025 sezonu için anlaşma sağladı.

Cemal Şener Tekrar Yuvada
Devre arasında Merkür Jet Erbaaspor’dan ayrılan Cemal Şener’le yönetim tekrar masaya oturdu. Görüşmeler sonunda Tokat ekibi, Şener’i yuvaya geri döndürdü. Cemal Şener, 2024-2025 sezonunda Merkür Jet Erbaaspor’un başarısı için ter dökecek.Bahadır Yıldırım, Erbaaspor’un Üçüncü Trasferi Oldu
Merkür Jet Erbaaspor üçüncüsü transferini Ankara Keçiörengücü Spor Kulübü’nde formaya giyen 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bahadır Yıldırım’la gerçekleştirdi. Mavi-Beyazlı ekip, Yıldırım’a renklerine bağlayacak imzayı attırdı. Merkür Jet Erbaaspor, taraftarlarını heyecanlandıracak transferlerini ilerleyen zamanlarda açıklamaya devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Mustafa Işık