Haber: Mustafa Işık

Atış Grup, Bursaspor'a forma göğüs sponsoru oldu Atış Grup, Bursaspor'a forma göğüs sponsoru oldu

Erbaalı iş insanı Galip Şanlı, Merkür Jet Erbaaspor’un şampiyon olması durumunda verdiği 1 milyon TL prim sözünü tuttu. Geçtiğimiz hafta, Merkür Jet Erbaaspor’un TFF 2. Lig’e yükselme yolunda birçok vatandaş takıma destek olmak için bağışta bulunmuş, Tokatlı iş insanları da bu kapsamda sonucun galibiyet olması şartıyla futbolculara prim sözü vermişti. Prim sözünü ilk veren iş insanı ise Erbaalı Galip Şanlı olmuştu.Erbaalı İş İnsanı Galip Şanlı, 1 Milyonluk Sözünü Tuttu (1)

26 Mayıs 2024 Pazar günü Eskişehir’de Muşspor ile oynanan final maçında penaltılarda 5-4 kazanan Merkür Jet Erbaaspor, galibiyet sözünü tuttu. Merkür Jet Erbaaspor’un galip gelmesi ile birlikte Erbaalı iş insanı Galip Şanlı da sözünü tutarak futbolculara verdiği 1 milyon TL prim sözünü yerine getirdi.Erbaalı İş İnsanı Galip Şanlı, 1 Milyonluk Sözünü Tuttu (3)“Sözlerini Tuttular, Biz de Sözümüzü Tuttuk”
Galip Şanlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “O kupa gelecek dedik. Sağolsunlar kupayı getirdiler. Onlar sözlerini tuttular, biz de sözümüzü tuttuk. Erbaaspor’lu futbolculara 2 ay önce söz verdiğimiz şampiyonluk primini tüm takıma dağıtılmak üzere (yedekler, malzemeci, kulüp çalışanları, tüm emeği geçenler) 1.000.000 TL’yi takımın kaptanı Erdi arkadaşımızın ricası üzerine yedek kaleci Ogün Er kardeşime teslim ettim. Erbaa’mızın suyunu içiyorsak, ekmeğini yiyorsak ne yapsak azdır. Erbaa’mızdan kazanıyorsak, Erbaa’mıza destek olacağız.” paylaşımında bulundu.

1 milyon TL’yi söz verdiği gibi futbolculara veren Galip Şanlı, şampiyonluk kupası ve prim ile birlikte de objektiflere poz verdi. Futbolcular, iş insanı Şanlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.Erbaalı İş İnsanı Galip Şanlı, 1 Milyonluk Sözünü Tuttu (2)

Editör: Mustafa Işık