Haber: Mustafa Işık
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Erbaa Meslek Yüksekokulunda, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için "Mesleki Program Geliştirme Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı Elif Altıntaş Ayral, Erbaa MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İrfan Usta, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tülay Özer, akademik personel ve sektör temsilcileri katıldı.Erbaa Myo’da Program Güncelleme Çalıştayı Düzenlendi (2)

Çalıştay, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İrfan Usta’nın açılış konuşması ile başladı. Açılışın ardından, akademisyenler, sektör temsilcileri ve mezunlar konuşmalar yaparak çalıştaya katkıda bulundular. Çalıştayda, MYO bünyesinde bulunan programların müfredatları gözden geçirilerek bölgemiz ve sektörel değişimlere göre yapılan güncellemeler katılımcılara aktarıldı. Daha sonra, sektörel gelişmeler ve beklentiler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.Erbaa Myo’da Program Güncelleme Çalıştayı Düzenlendi (4)

Tokat’ta düğüne milli maç arası Tokat’ta düğüne milli maç arası

Çalıştay, Erbaa Meslek Yüksekokulu’nun eğitim kalitesini artırmak ve sektör ihtiyaçlarına uygun programlar geliştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.Erbaa Myo’da Program Güncelleme Çalıştayı Düzenlendi (3)Erbaa Myo’da Program Güncelleme Çalıştayı Düzenlendi (5)

Editör: Mustafa Işık