Abdi İbrahim'den gençlere "İlaç Gibi Gelecek" staj programı Abdi İbrahim'den gençlere "İlaç Gibi Gelecek" staj programı

Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Merkür Jet Erbaaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Göktaş ve Cihat Akın Arslan da katıldı.Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, Tff Başkanı Hacıosmanoğlu'nu Ziyaret Etti (4)Riva'da Gerçekleşen Ziyaret
Ziyaret, Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti. TFF 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bahadır Saraç da görüşmede hazır bulundu. Görüşme sırasında Erbaaspor'un geleceği, kulübün hedefleri ve Türk futbolunun gelişimi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Erbaaspor Yönetimine Milli Takım Forması Hediyesi
TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bahadır Saraç, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ile Merkür Jet Erbaaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Göktaş ve Cihat Akın Arslan’a, Tokat ilini simgeleyen 60 numaralı A Millî Takım formasını hediye etti. Bu anlamlı hediye, Erbaa'nın Türk futbolundaki yeri ve önemini simgeledi.

Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, Tff Başkanı Hacıosmanoğlu'nu Ziyaret Etti (2)Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, Tff Başkanı Hacıosmanoğlu'nu Ziyaret Etti (1)Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, Tff Başkanı Hacıosmanoğlu'nu Ziyaret Etti (3)Başkan Karagöl'den Teşekkür
Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve 1'inci Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zafer Bahadır Saraç'ı Riva'da ziyaret ettik. Merkür Jet Erbaaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cihat Akın Arslan ve Sayın Murat Göktaş ile beraber gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı ziyarette gösterilen misafirperverlik ve hediyeler için teşekkür ediyorum." dedi.Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, Tff Başkanı Hacıosmanoğlu'nu Ziyaret Etti (5)

Editör: Mustafa Işık