Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, TÜRKAV Erbaa Şubesi'nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Türkistan gezisini değerlendirdi. Karagöl, Kırgızistan, Özbekistan ve Kazakistan'ı kapsayan gezinin detaylarını paylaştı.

Gezinin önemli duraklarından biri olan Özbekistan'ın Namangan şehrinde, Erbaa'da daha önce misafir ettikleri Namangan Mühendislik Teknoloji Enstitüsü rektörü, akademisyenleri ve öğrencileri tarafından şehirle özdeşleşen çiçeklerle karşılandıklarını belirten Başkan Karagöl, "Türkistan topraklarından Anadolu’ya, Anadolu’dan Türkistan'a uzanan bir kardeşlik köprüsü inşa etmek için Namanganlıları Yaprak Festivalimize davet edip, Namangan'ın Çiçek Festivaline katılmak için sözleştik." dedi.

Çiftçilere 10 Bin 300 TL'ye Kadar Destek Ödemesi Çiftçilere 10 Bin 300 TL'ye Kadar Destek Ödemesi

Gezi kapsamında şehirdeki organize sanayi bölgesinde de incelemelerde bulunduklarını ifade eden Karagöl, bu ziyaretlerin iki bölge arasında işbirliği ve kültürel bağları güçlendirme adına önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Karagöl, gezinin düzenlenmesinde emeği geçen TÜRKAV Erbaa Şubesi'ne, gezide kendilerine rehberlik eden Doç. Dr. Ercan Petek'e, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz'a, Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Başkanı Yılmaz Gök'e, TÜRKAV Erbaa Şube Başkanı Hasan Öz'e ve yönetim kurulu üyelerine, Namangan Mühendislik Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Odiljon Mamatkarimov'a, Namangan Davletabad Bölge Valisi Anvarjon Tajimirzaev'e ve Namangan Belediye Başkanı Yardımcısı Dilmurod Umrzaqov'a teşekkür etti.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (1)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (3)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (2)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (4)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (6)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (5)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (7)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (8)Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Türkistan Gezisini Değerlendirdi (9)

Editör: Mustafa Işık