Tokat'ta hemşirelik öğrencisi evinde ölü olarak bulundu! Tokat'ta hemşirelik öğrencisi evinde ölü olarak bulundu!

Türk sanat müziğinin ve sinemasının efsane ismi Emel Sayın, hayatının beyazperdeye aktarılması durumunda kendisini kimin canlandırmasını istediğini açıkladı. Sanatçı, başarılı oyuncu Burcu Biricik'in isminin bu projede öne çıktığını belirtti. Magazin Burada'nın haberine göre Sayın, "Birkaç genç sanatçımız var. Çok şekerler, tatlılar. Burcu Biricik geliyor aklıma. Böyle bir yapım olacak mı bilmiyorum, ama olursa en iyi şekilde yapacak, bana benzeyecek ve iyi anlatabilecek sanatçılarımız var" dedi.

"Burcu Biricik'i Beğeniyorum"

Sanatçı, Burcu Biricik'i sık sık izlediğini ve performansını çok beğendiğini dile getirdi. Sayın, "Burcu'yu izliyorum, çok da beğeniyorum" ifadelerini kullanarak oyuncuyu övdü. Biricik, son yıllarda gösterdiği başarılı performanslarla Türk sinemasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Emel Sayın’ın Belgeseli Yolda

Sayın, kendi hayatını anlatan bir belgeselin de yolda olduğunu müjdeledi. Sanatçı, bu konuda önemli bir çalışmanın son rötuşlarının yapıldığını ve yakında belgeselin halkla buluşacağını açıkladı. Bu açıklama, ünlü sanatçının hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Son olarak Emel Sayın, hayatını konu alan herhangi bir film ya da dizi projesi olursa Burcu Biricik’in bu rolde başarılı olacağına inandığını vurguladı.

Muhabir: Esengül İşleroğlu