Türk pop müziğinin sevilen ismi Edis, yeni şarkısı "Azar Azar" ile müzikseverleri heyecanlandırdı. Cuma günü (bugün) dijital platformlarda yayınlanan şarkı, sanatçının yaratıcı kimliğini bir kez daha gözler önüne serdi ve beğeni topladı. Sözleri ve müziği Emrah Karakuyu ve Kadir Akgöl imzası taşıyan bu parça, Edis’in yenilikçi müzikal yaklaşımını yansıtıyor.

Etkileyici Sahne Performansı

Edis, "Azar Azar" şarkısını ilk kez geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava konserinde dinleyicilerin beğenisine sundu. Konser sırasında dinleyicilerden yoğun ilgi gören şarkı, büyük bir sükse yaratarak Edis’in üç kez sahnede tekrar etmesine neden oldu. Bu performansıyla sanatçı, sahne şovlarına eklediği modern ve dinamik dokunuşlarla hayranlarının beğenisini kazandı.

Tokat’ta 37. Ahilik Haftası geleneksel törenlerle gerçekleşti! Tokat’ta 37. Ahilik Haftası geleneksel törenlerle gerçekleşti!

“Azar Azar”ın Video Klibi Merak Uyandırıyor

Edis’in "Azar Azar" şarkısının video klibi, Melih Kun yönetmenliğinde çekildi. Klibin çekimleri için Silivri’de eski bir casino binası, mahkeme salonuna dönüştürüldü. Klibin estetik yönü kadar, Edis’in dans yeteneği de öne çıkıyor. Modern dans koreografileriyle dikkat çeken klipte Edis’e, Modern Dans Topluluğu eşlik ediyor. Klibin 1 dakika 57. saniyesinde, 2024 Paris Olimpiyatları’nın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Milli Atıcı Yusuf Dikeç’in ikonik hareketine yer verilmesi de gözlerden kaçmadı. Bu detay, sosyal medyada şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

Edis Pop Müziğin Nabzını Tutuyor

Hit şarkıları ve sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Edis, ’’Azar Azar’’ ile pop müzikteki başarısını bir kez daha kanıtlamayı hedefliyor. Şarkının dijital platformlarda hızla zirveye çıkması bekleniyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu