Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son stand-up gösterisinin sonunda hayranlarını üzen bir açıklamada bulundu. Yılmaz sağlık sorunu durumu hakkında nasıl bilgi verdi? Peki, bu durumun tedavisi mümkün mü? Mümkünse, hangi tedavi yöntemleri uygulanabilir? İşte detaylar... 

Sağlığıyla ilgili ciddi bir sorun yaşadığını belirten Cem Yılmaz, sağ gözünde yüzde 50 görme kaybı olduğunu açıkladı. Doktora gitme nedenini paylaşan Yılmaz, sağ gözünde yaşadığı görme kaybı sebebiyle doktora başvurduğunu ve yapılan muayene sonucunda gözünde nadir görülen bir rahatsızlık tespit edildiğini söyledi. Doktorunun, retinasının yerinden ayrıldığını belirttiğini anlatan Yılmaz, "Sağ gözümün yüzde 50'sini kaybettim," dedi.

743. Söğüt Şenliklerinde Yörük Kültürü sahneye taşındı! 743. Söğüt Şenliklerinde Yörük Kültürü sahneye taşındı!

Cem Yılmaz'ın sağlık sorunu nedir, tedavisi mümkün mü?

Her zaman esprili yaklaşımıyla bilinen Cem Yılmaz, bu sağlık sorununu da mizahi bir dille ifade etti. "Bu mesleğe gözlerimi verdim," diyen Yılmaz, "Zeki Müren nasıl kalbini verdiyse, ben de gözümü verdim," şeklinde konuştu. Cem Yılmaz, ciddi sağlık problemini hayranlarıyla paylaşarak onları bilgilendirdi ve gösterisi sırasında yaşadığı durumu espriyle dile getirdi.  
  
 

Editör: Elvan Mert