Haber: Mustafa Işık

Burak Kaan Sezgin: “Eski Takımıma Karşı Oynamak Benim İçin Çok Anlamlı ve Duygusal Olacak"

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün başarılı forvet oyuncusu Burak Kaan Sezgin, eski takımı Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacakları maç öncesinde gazeteci Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu. Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyonluk yaşadığı Tokat Belediye Plevnespor’a karşı oynayacak olmanın kendisi için ne kadar duygusal olduğunu anlatan Sezgin, maçla ilgili beklentilerini ve duygularını samimi bir dille ifade etti.Whatsapp Image 2024 10 01 At 18.40.11

"Tokat Belediye Plevnespor’a Karşı Oynamak Benim İçin Çok Duygusal Bir Deneyim"
Burak Kaan Sezgin, 5 Ekim Cumartesi günü eski takımı Tokat Belediye Plevnespor’a karşı oynayacakları maça dair düşüncelerini paylaşırken, şampiyonluk yaşadığı kulübe karşı oynamanın anlamını vurguladı. Sezgin, "Bu maç benim için çok duygusal olacak. Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) şampiyonluk yaşadığım ve güzel anılar biriktirdiğim Tokat Belediye Plevnespor’a karşı oynamak anlamlı ve zor bir deneyim. Eski takım arkadaşlarım ve taraftarımızla o dönemde kurduğumuz bağ hala çok güçlü. Tokat Belediye Plevnespor’a karşı rakip olmak elbette duygusal bir durum, ama profesyonellik gereği, şu an oynadığım takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı.

"Yeni Takımımda Başarı İçin Elimden Geleni Yapacağım"
Burak Kaan Sezgin, şu an formasını giydiği 23 Elazığ Futbol Kulübü’ndeki hedeflerinden de bahsederek, takımına katkı sunmak için çok çalıştığını belirterek, "Yeni takımımda hedefim, olabildiğince fazla maç oynamak ve takımıma faydalı olmak. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Eğer Allah nasip ederse, eski takımıma karşı gol atmak da ayrı bir duygu olacak. Ama dediğim gibi, bu çok duygusal bir maç ve eski takımımın yeri bende çok farklı. Eğer gol atarsam kesinlikle sevinmem ama dediğim gibi, sahada profesyonelce oynayacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.Whatsapp Image 2024 10 02 At 12.56.34

"Tokat’taki O Aile Ortamını Özlüyorum"
Tokat Belediye Plevnespor'da geçirdiği dönemi özlemle anan Sezgin, takımda oluşan sıcak aile ortamının kendisi için çok özel olduğunu ifade ederek, "Tokat’ta çok güzel bir aile ortamımız vardı. Takım arkadaşlarım, teknik ekip ve taraftarlarımızla oluşturduğumuz o samimi ortamı gerçekten çok özlüyorum. Tesislerimiz, taraftarımızın bize olan desteği, her şey bizim için çok özeldi. Tokat hem kulüp olarak hem de şehir olarak çok güzel anılar bıraktı bende." dedi.

Sezgin, Tokat’ta geçirdiği dönem boyunca hem saha içinde hem de dışında büyük bir bağlılık yaşadığını dile getirerek, bu duygusal bağı hala koruduğunu söyledi.

"Eski Dostlarla Yeniden Buluşmak Harika Olacak"
Tokat Belediye Plevnespor'da halen forma giyen eski takım arkadaşlarını da unutmayan Sezgin, Berk, Muhsin ve Özgür Sürer gibi isimlerin hâlâ takımda olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Eskilerden Berk abi, Muhsin abi ve Özgür Sürer hâlâ takımda. Onların maçlarını izledim, gerçekten hiç eksilmemişler, üstüne çok şey koymuşlar. Onlarla görüşmek beni çok mutlu edecek, eski dostlarla buluşmak güzel olacak." diyerek eski takım arkadaşlarına olan saygısını ifade etti.

Ümit Tütüncü: “Tokat Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz” Ümit Tütüncü: “Tokat Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz”

Burak Kaan Sezgin’in bu açıklamaları, Tokat Belediye Plevnespor ile oynanacak maçın sadece bir karşılaşma değil, eski anılar ve duygularla dolu bir buluşma olacağını gösteriyor. Hem Elazığ Futbol Kulübü’nün başarısı için mücadele edecek hem de eski dostlarına karşı profesyonel bir şekilde sahada yer alacak olan Sezgin, bu maçın kendisi için her zaman unutulmaz bir anı olacağını vurguluyor.

Editör: Mustafa Işık