Haber: Mustafa Işık

Tokatlı Alican Özer: "Memleketimin Takımıyla Oynamak Benim İçin Duygusal Olacak" Tokatlı Alican Özer: "Memleketimin Takımıyla Oynamak Benim İçin Duygusal Olacak"

Nesine TFF 3. Lig’de 4. hafta heyecanı, yarın (Cumartesi) ve Pazar günü oynanacak futbol karşılaşmalarıyla devam edecek. 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor, 29 Eylül Pazar günü deplasmanda Kemerkent Bulvarspor ile karşı karşıya gelecek. İstanbul temsilcisi Kemerkent Bulvarspor ile oynanacak olan bu zorlu mücadelede, Tokat ekibi 3 puanı alarak ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.Whatsapp Image 2024 09 27 At 15.21.11Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde, Tokatlı futbolseverler için sevindirici gelişme yaşandı. Tokat Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, maçı sporseverlerle buluşturmak adına yenilikçi bir adım atarak karşılaşmayı 5 farklı platformdan canlı yayınlayacak.

Daha önce Tokat Belediye Plevnespor’un Belediye Kütahyaspor F.K ve Kırşehir Futbol Kulübü maçlarını başarıyla canlı yayınlayarak takdir toplayan müdürlük, bu hafta sonu oynanacak Kemerkent Bulvarspor, Tokat Belediye Plevnespor maçını da Tokat Belediye Plevnespor Instagram, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Instagram, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Facebook, Tokat Belediyesi Facebook ve Tokat Belediyesi YouTube hesapları üzerinden eşzamanlı olarak yayınlayacak.Plevnespor, Kırşehir F.s.k Maçından Fotoğraflar (106)Bu adımla binlerce futbolsever, maçı internet üzerinden canlı izleme fırsatı bulacak. Özellikle Tokat dışında yaşayan ya da maça katılamayan sporseverler için büyük bir kolaylık sağlayan bu uygulama, futbol coşkusunu ekranlara taşımayı amaçlıyor.

Editör: Mustafa Işık