Haber: Mustafa Işık

Tüm Mezarlıklarda Temizlik ve Bakım Çalışmaları Sürüyor Tüm Mezarlıklarda Temizlik ve Bakım Çalışmaları Sürüyor

Nesine TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kemerkent Bulvarspor 2. Başkanı Tokatlı Korkut Nadir, 29 Eylül Pazar günü Tokat Belediye Plevnespor ile oynanacak karşılaşma öncesi Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a özel açıklamalarda bulundu. Nadir, Tokat ekibini ağırlamaktan büyük heyecan duyduğunu ve misafirperverliklerini en iyi şekilde göstereceklerini belirtti.

“Tokatlılar İçin Pozitif Ayrımcılık Yapacağız”
Nadir, Tokat Belediye Plevnespor’un misafirleri olacağını belirterek, “Tokat Belediye Plevnespor’umuzun misafirimiz olacağı için çok heyecanlıyız. Doğal olarak kendi memleketimin takımı, bunun heyecanını ayrıca yaşıyorum. Elimizden gelen en iyi misafirperverliği göstermek için çaba sarf edeceğiz. Diğer takımlar için de aynı düşüncedeyiz ama Tokat’a, memleketim olduğu için biraz daha pozitif ayrımcılık yapacağız." dedi.

"Sonuç Ne Olursa Olsun Dostluk Kazanacak"
Nadir, sonuçların futbolun bir parçası olduğunu vurgularken, dostlukların ise ebedi olduğuna dikkat çektiği sözlerinde, “Sonuç ne olursa olsun, sonuçlar ayrı bir şey, futbol başka bir şeydir. Oyun sahada kalır. Ama bunun dışında ebedi dostluklarımız var. Hepimiz dostuz ve bunun gereğini yapacağız." diye konuştu.Whatsapp Image 2024 09 25 At 12.53.33

“Puanlar Takımların Gerçek Gücünü Yansıtmıyor”
Korkut Nadir, hem Tokat Belediye Plevnespor’un hem de Kemerkent Bulvarspor’un ligdeki mevcut puan durumlarının takımların gerçek güçlerini yansıtmadığını ifade ederek, “Tokat Belediye Plevnespor’un şu an bir puanda olmasının gerçek güçlerini yansıtmadığını düşünüyorum. Çok kaliteli bir kadroları var, yaş ortalaması 25 civarında ve bana göre tecrübeli bir takım oldukları aşikâr. Hocaları da tanıdığımız bir isim. Bu yüzden, onların gerçek potansiyellerini henüz tam anlamıyla gösteremediklerini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

“Sezon Planlamamız Gecikti Ama Toparlanacağız”
Kemerkent Bulvarspor’un da sezona ekonomik sıkıntılar nedeniyle geç başladığını belirten Nadir, takımın toparlanması için birkaç haftaya daha ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Bu bizim üçüncü ligdeki üçüncü yılımız. Bu sene herkes gibi biz de ekonomik sıkıntılar yaşadık. Biraz sezon planlamamız gecikti diyebilirim. Ancak takımımızın toparlanması için birkaç haftaya daha ihtiyacımız olduğunu biliyoruz.” ifadesini kullandı.459390401 1004192794836590 3881283108877584282 N"Desteklerin Yeterli Olmadığını Düşünüyorum"
Nadir, alt liglere sağlanan ekonomik desteklerin yetersizliğinden de söz ederek Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu konuda daha somut adımlar atması gerektiğinin altını çizerek, “Yeni federasyon başkanının ve yönetimin, alt liglere daha fazla destek sağlayacağı konuşuluyor. Ancak maalesef, şu ana kadar bu destekler yeterince ulaşmış değil. Türkiye’deki ekonomik durumlar ortada. Herkes kendi mücadelesini veriyor ve vermeye de devam edecek." açıklamasında bulundu.Kartal Bulvarspor

"Üçüncü Lig, Üst Ligler İçin Futbolcu Deposu"
Nadir, üçüncü liglerin Süper Lig ve 1. Lig’e futbolcu yetiştirme misyonu taşıdığını ifade ederek, “Geçen sezon da birçok oyuncumuz ikinci lig ve birinci lig seviyesindeki takımlara transfer oldu. Hatta Tokat Belediye Plevnespor’a da bir oyuncumuz geldi. Gurur verici olarak, Galatasaray A Takımı'na bir oyuncumuzu transfer ettik. Bu nedenle gurur duyuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu alt ligleri daha fazla desteklemesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Tokatlılar Maça Davet Edildi
Son olarak tüm Tokatlı vatandaşları ve İstanbul’da yaşayan Tokatlıları maça davet eden Korkut Nadir, “Elimizden gelen misafirperverliği göstereceğiz. Her iki takıma da başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.460954270 1011837907405412 1423214288702593246 N

Editör: Mustafa Işık