Haber: Mustafa Işık

Turhal Belediye Başkanı M. Erdem Ural, Belediye Turhalspor Başkanı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Çetin ve Sadi Bahçeci, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret, Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti.

TFF'nin Yeni Başkanına Tebrik ve Başarı Dilekleri
Heyet, TFF Başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu ve başkan vekili Mecnun Otyakmaz’ı tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Erdem Ural, TFF'nin Türk futbolu için önemli adımlar atacağına inandıklarını belirterek, "Başkan Hacıosmanoğlu ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz." dedi.

Ziyarette Karşılıklı Hediyeler Takdim Edildi
Ziyaretin sonunda, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu misafirlerine üzerinde isminin yazılı olduğu A Millî Takım forması hediye etti. Belediye Başkanı Erdem Ural ise anlamlı bir jest yaparak, Atatürk'ün Turhal’a geldiğinde dedesi Mehmet Ural ile olan tarihi bir fotoğrafını ve Belediye Turhalspor formasını Hacıosmanoğlu'na takdim etti. Kulüp Başkanı Yalçın Çetin ise Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz’a Belediye Turhalspor forması hediye etti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

Turhal Belediyesi, Türk Futboluna Katkı Sunmaya Devam Edecek
Turhal Belediye Başkanı Ural, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Turhal Belediyesi olarak Türk futboluna katkı sunmaya ve destek olmaya devam edeceğiz. Bu ziyaret de hem Türk futbolunun geleceğine olan inancımızı pekiştirdi hem de yeni yönetime desteklerimizi iletmemize vesile oldu." dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu ise misafirperverliklerinden dolayı Turhal heyetine teşekkür ederek, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. "Türk futbolunu daha iyi yerlere getirmek için el birliğiyle çalışacağız." diye konuştu.Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (2)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (1)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (4)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (3)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (5)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (7)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (6)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (9)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (8)Belediye Turhalspor'dan Hacıosmanoğlu Ve Otyakmaz'a Ziyaret (10)

Editör: Mustafa Işık