Haber: Mustafa Işık

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Tokat Belediye Plevnespor’un rakibi olan Belediye Kütahyaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yönetim, 2024-2025 sezonunda güçlü bir kadro oluşturmak için yoğun bir çaba harcıyor. Bu doğrultuda, Kütahya ekibi Taylan Arman, Şemsettin Ender Kılıç, Ahmet Çağrı Güney, Arda Keser, Cemal Kaya, Berkant Şahin Kök, Mustafa Demirel, Mücahit Çakır, Emir Ali Demlikoğlu, Mustafa Emir Akyıldız, Denizalp Özdemir ve Muhammed Mert Dursun’u renklerine bağladı.

Teknik Direktör Hakan Şapçı: "Plevnespor’u Ciddiye Alıyoruz" Teknik Direktör Hakan Şapçı: "Plevnespor’u Ciddiye Alıyoruz"

1) Taylan Arman3) Ahmet Çağrı Güney2) Şemsettin Ender Kılıç4) Arda Keser6) Berkant Şahin Kök5) Cemal Kaya7) Mustafa Demi̇rel9) Emir Ali Demlikoğlu8) Mücahit Çakır10) Mustafa Emir Akyıldız11) Denizalp Özdemir12) Muhammed Mert DursunYeni transferlerle birlikte takımın gücüne güç katmayı hedefleyen Belediye Kütahyaspor, taraftarlarına umut dolu bir sezon vaat ediyor. Kulüp yetkilileri, transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını ve sezon boyunca iyi bir performans sergileyeceklerine inandıklarını belirtti.
 

Editör: Mustafa Işık