31 Temmuz 2024 tarihinde eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i rehin alarak silahla vurarak öldürmüştür. Peki, Bedirhan Şener Kimdir Ne iş Yapar? Kaç Yaşında? Abdüllatif Şener'in Oğlu Anneannesini Neden Öldürdü?

Bedirhan Şener Kimdir?

Bedirhan Şener, eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğludur. Sivas İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun olmuştur. Akademik kariyerine Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulu’nda araştırma görevlisi olarak başlamış, Gazi Üniversitesi’nde Maliye Teorisi alanında doktorasını tamamlamıştır. Bedirhan Şener, Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekan yardımcılığı görevini üstlenmiş ve Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde öğretim üyeliği yapmıştır. Ayrıca Maliye Bakanlığı’nda gelirler kontrolörü olarak görev almıştır.

Anneannesini Neden Öldürdü?

31 Temmuz 2024 tarihinde Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürmüştür. Olay, Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde meydana gelmiştir. Bedirhan Şener ile anneannesi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve Şener, anneannesini silahla rehin almıştır. Durumu polise bildiren Abdüllatif Şener'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmiştir. Olayın ciddiyeti nedeniyle bölgeye özel harekat polis ekipleri de gönderilmiştir. Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürmüş ve ardından polis ekiplerince gözaltına alınmıştır. Olayın neden çıktığı ve detayları henüz bilinmemektedir.

Kastamonu'da 24. Ulusal Turizm Kongresi başladı Kastamonu'da 24. Ulusal Turizm Kongresi başladı

Leyla Çetiner Kimdir?

Leyla Çetiner, Bedirhan Şener'in anneannesidir. Olayın yaşandığı gün, torunu Bedirhan Şener tarafından Ankara'daki evlerinde rehin alınarak silahla öldürülmüştür. Leyla Çetiner hakkında daha fazla bilgiye ulaşılamamaktadır.

Bu olay Türkiye kamuoyunda büyük yankı uyandırmış ve trajik bir aile dramı olarak medyada geniş yer bulmuştur. Soruşturma süreci devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ