Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında deplasmanda Bayern Münih'e konuk olduğu maçta Harry Kane'nin gollerine engel olamayınca maçın sonucu Bayern Münih'in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bayern Münih Galatasaray maçının özeti, önemli anları, golleri ve pozisyonları Exxen Spor Youtube izle B.Münih Gs Özet seyret linki haberimizde...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. haftasında Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaştığı maçı Portekizli hakem Antonio Nobre yönettiği karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Münih Allianz Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başladı. Sıarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih, İngiltere Manchester United ve Danimarka Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu'nda oynadığı 4 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi almış oldu.

İlk maçında evinde Kopenhag karşısında 2-0 geride olmasına rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci hafta deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Üçüncü haftada konuk ettiği Bayern Münih'e iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 mağlup olan Galatasaray, 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bavyera temsilcisi ilk 3 maçını kazanarak ilk sırayı aldı.

Gruptaki diğer maçta ise Kopenhag, aynı anda Manchester United'ı konuk edecek.

Maç Bilgileri:

  • Maç Tarihi: 8 Kasım Çarşamba
  • Maç Saati: TSİ 23:00
  • Yayın Kanalı: Exxen

Bayern Münih Galatasaray maçı şu 11 ile başladı

Bayern Münih: Neuer, Upamecano, Kim Min Jae, Kimmich, Goretzka, Kane, Sane, Coman, Davies, Mazraoui, Musiala

Galatasaray: Muslera, Angelino, Abdülkerim, Sanchez, Boey, Kaan, Torreira, Zaha, Kerem, Ziyech, Icardi

Bayern Münih 2-1 Galatasaray maçı canlı Anlatım ve maç skoru kaç kaç?

Bayern Münih 2-1 Galatasaray

90+2' GOOOL | Cedric Bakambu ile farkı bire indirdik. Sergio Oliveira'nın uzun topunda savunma arasına sarkan Bakambu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

86' GOL | Harry Kane farkı ikiye çıkardı. Bayern Münih kontra atağı sol kanattan başlattı. Mathys Tel topu arka direğe doğru çevirdi ve Kane topu ağlara gönderdi.

GOL 80' | Bayern Münih, Harry Kane ile gol attı ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Hakem, VAR'la pozisyonu tartışıyor. Harry Kane'in golü VAR kararıyla geçerliydi. Bayern Münih liderliği ele geçirdi.

62' GOL İPTAL | Lucas Torreira ile öne geçtik. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. VAR kontrolü yapıldı. Karar ofsayt.

43' Galatasaray bu kez sol kanattan geldi ama Ziyech topa istediği gibi dokunamadı.

42' Galatasaray bu net fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan Ziyech ile hızlı bir şekilde geldik ancak Icardi'nin şutu Manuel Neuer tarafından kaçırıldı.

35' Bayern Münih devreye girdi. Kazandıkları serbest vuruşta Kimmich'in ortasının arkasında boş kalan Leon Goretzka'nın kafa vuruşu auta gitti.

34' SARI KART | Abdulkerim, Jamal Musiala'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

30' Sol kanattan hızla gelen Sane aniden onunla yüzleşiyor ancak Muslera topu uzaklaştırmayı başarıyor.

28' Bayern Münih devreye girdi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Jamal Musiala'nın şutu direğe çok yaklaştı.

22' Bayern Münih sol kanattan oynamaya çalıştı ama Alphonso Davies'in pası Ziyech'e çarpıp kornere gitti.

19' SARI KART | Alphonso Davies, Sacha Boey'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

14' Bir anda kendini karşı karşıya bulan Sane, Muslera'nın yanından driblingle geçmek istedi ancak Muslera topa müdahale etti.

11' Galatasaray sağ kanattan etkili bir vuruş yaptı ancak Kim Min-Jae, Boey'nin ortası Icardi'ye ulaşmadan topu uzaklaştırdı.

10' Bayern Münih, sol kanattan Sane ile gelmek istedi ancak Davinson Sanchez zarif bir hareketle topu rakibinden almayı başardı.

6' Bayern Münih sağ kanattan gelmek istedi ancak Coman'ın şutu kaleye doğru ilerleyen Angelino tarafından bloke edildi.

5' Bayern Münih sol kanattan etkili bir vuruş yaptı ancak Harry Kane'in şutu kaleci Muslera tarafından kornere doğru yönlendirildi.

4' Bayern Münih sol kanattan etkili bir vuruş yaptı ancak Davinson Sanchez, Sané'nin ortasında müdahale ederek topu kornere gönderdi.

3' Galatasaray orta sahadan kurtarılan topla etkili bir vuruş yaptı ancak Icardi'nin şutuyla ofsayt bayrağı kalktı.

1' Zorlu mücadelede ilk düdük geldi