Haber-Foto: Mustafa Işık 

2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Tokat Belediye Plevnespor, yeni sezonun ilk antrenmanına çıktı. Yusuf Tokaç önderliğindeki Bordo-Beyazlı ekip, idman öncesinde Belediye Başkanı ve kulüp Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Kıbrıs dönüşü takımı ziyaret ederek moral ve motivasyon konuşma yaptı. Yeni sezon öncesinde takıma başarılar dileyen Yazıcıoğlu, yapılan ilk antrenmanı izledi.

Şeneol Güneş, "coşkulu oyun" istiyor: Şeneol Güneş, "coşkulu oyun" istiyor:

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedeflediklerini belirten Yazıcıoğlu, "Ben bir seyahatteydim ve Tokat'a gelir gelmez hayırlı olsun ziyaretimizi hemen gerçekleştirdik. Yeni teknik kadromuz, yenilerimiz bu sezon çok iddialıyız. Başarıyı elde etmeyi hedefliyoruz. Bu değişimle birlikte Tokatspor için yeni yönetim, Yeni teknik ekip ve yeni oyuncularla birlikte, bir kısmı eski oyuncular olsa da genel olarak kadromuzda yeni sezonda değişiklik gösterdi.Çok iyi bir transfer dönemi geçirmeyi düşünüyorum.Yönetimdeki sistemler gerçekten inceleyip sık dokulardır.Teknik kadromuz da çok iyi. Hiçbir masrafı olmayan takımlardan biri da belirtmeyi isterim. Bu da bizim için bir ayrıcalık. Eksikliklerimiz var, ama hızlı bir şekilde bu eksikleri tamamlayarak yeni sezona tam hazır bir şekilde gireceğiz. Tokatlılarımıza, yeni teknik kadromuza. oyuncularımıza hayırlı uğurlu olur." şeklinde konuşma yaptı.

Tokat Belediye Plevnespor, yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek için hazırlıklarını yarın da (Salı) sürdürecek.

Editör: Mustafa Işık