Haber: Mustafa Işık

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz" Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz"

Tokat Belediye ve Plevnespor Kulüp Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yeni sezon öncesi takımın durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Geçen sezon yaşanan talihsiz olaylara rağmen bu sezon iddialı bir başlangıç yapacaklarını belirten Yazıcıoğlu, genç ve yetenekli bir kadroyla sezona hazırlandıklarını ifade etti.Whatsapp Image 2024 09 05 At 10.08.14 (1)“Geçen sezon iyi gidiyorduk, ancak talihsizlik yaşadık”  
Yazıcıoğlu, geçen sezonun ikinci yarısında önemli bir çıkış yakaladıklarını, fakat ufak bir talihsizlik nedeniyle istenilen sonuca ulaşamadıklarını belirtti. Yazıcıoğlu, “Takımımız gerçekten iyi bir performans sergiliyordu, gerekli iradeyi de ortaya koymuştuk. Ancak yaşadığımız küçük bir şanssızlık, hedefimize ulaşmamıza engel oldu. Şimdi ise yeni bir sezon başlıyor ve tamamen yenilenen kadromuzla yeni hedeflere odaklandık.” dedi.

“Kadromuzu tamamen yeniledik, genç ve yetenekli oyuncularımız var”  
Bu sezon neredeyse tüm kadroyu değiştirdiklerini belirten Yazıcıoğlu, “Genç ve yetenekli oyuncularımız var. Ayrıca yeni teknik ekibimizle birlikte oldukça iddialıyız. Bu sezon takımımıza güveniyoruz ve inşallah ‘bismillah’ diyerek güzel bir başlangıç yapacağız.” diyerek yeni sezona dair umutlu konuştu.

“Hazırlık maçları ve kamp dönemi verimli geçti”  
Sezon öncesi hazırlık sürecini değerlendiren Başkan Yazıcıoğlu, takımın güçlü bir gruba düştüğünü, ancak son hazırlık maçında sergilenen performanstan memnun olduklarını söyledi. “Özellikle Amasya ile yaptığımız hazırlık maçında takımımız çok iyi performans sergiledi. Oyuncular birbirlerine alışma sürecinde ve kamp dönemi de oldukça verimli geçti. İnşallah bu sezon güzel sonuçlar alacağız.” ifadesini kullandı.Whatsapp Image 2024 09 05 At 11.50.58“Tahminim genelde tutar”  
Maç tahmini konusunda da iddialı olan Yazıcıoğlu, “Genelde tahminlerim tutar, Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü maç için de 1-0 ya da 2-0 gibi bir sonuç bekliyorum. İnşallah öyle olur.” diyerek takıma olan güvenini dile getirdi.

“Oğlumla birlikte maçlara katıldık, bu sezon da uğurumuz devam edecek” 
Geçen sezon oğluyla birlikte maçlara katıldığını belirten Yazıcıoğlu, “Umarım bu uğurumuz bu sezon da devam eder. Ancak başarıyı sadece bu uğura bağlamıyorum. Takımımızın performansı ve oyuncularımızın kalitesi bizi başarıya taşıyacaktır.” diyerek, takımın genel performansına duyduğu güveni vurguladı.

Editör: Mustafa Işık