Bakan Yumaklı Tokat’ta sektör temsilcileriyle buluştu! Bakan Yumaklı Tokat’ta sektör temsilcileriyle buluştu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Tokat-İstanbul uçuş seferlerinin haftada 7 günden 6 güne düşürülmesi kararına ilişkin olarak bir basın açıklaması yaptı. Kurtgöz, Tokat halkının sahipsiz olmadığını vurgulayarak, bu kararın derhal gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.Başkan Kurtgöz Tokat Halkı Sahipsizlik Durumunu Hak Etmiyor (3)

Başkan Kurtgöz yaptığı açıklamada, İstanbul gibi önemli bir merkeze düzenli uçuş seferlerinin sağlanmasının iş seyahatleri ve sağlık hizmetlerine erişim açısından kritik olduğunu ifade etti. “Son günlerde Tokat-İstanbul seferlerinin haftada 7 gün yerine 6 güne düşürülmesi kararı ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. Tokat halkı olarak bu kararın bizi derinden üzdüğünü ve endişelendirdiğini belirtmek isteriz. Uçuş seferlerinin azaltılması, Tokat halkını birçok açıdan olumsuz etkilemektedir. İstanbul gibi önemli bir merkeze haftanın her günü düzenli uçuş seferleri sunulması, iş seyahatleri, sağlık hizmetlerine erişim ve şehrimizin gelişimi ve turizm hareketliliği açısından son derece önemlidir.” dedi.Başkan Kurtgöz Tokat Halkı Sahipsizlik Durumunu Hak Etmiyor (2)Kurtgöz, sefer sayısının azaltılmasının Tokat halkını sahipsiz hissettirdiğini açıkça ifade ederek, “Üstelik, diğer illerdeki uçuş fiyatları ile karşılaştırmaktan ziyade, Tokat'ın coğrafi ve ekonomik özelliklerini dikkate alarak seferlerin sıklığının korunması gerektiğine inanıyoruz. Tokat halkı, herhangi bir sahipsizlik durumunu hak etmemektedir ve bu kararın derhal gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada, yetkilileri Tokat halkının sesine kulak vermeye ve bu karardan geri adım atmaya çağırıyoruz. Tokat halkı sahipsiz değildir ve hak ettiği hizmetlere erişim konusunda adaletli bir şekilde değerlendirilmelidir.” şeklinde konuştu.

Başkan Kurtgöz Tokat Halkı Sahipsizlik Durumunu Hak Etmiyor (1)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, yetkililere çağrıda bulunarak, Tokat halkının sesine kulak verilmesini ve uçuş seferlerinin eski düzenine döndürülmesini talep etti.

Editör: Mustafa Işık