Haber: Mustafa Işık

2024-2025 sezonu Tokat 1. Amatör Ligi yarın (Cumartesi) Pazar günü başlıyor. Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sezai Işkın,  yeni sezon mesajını Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık aracılığıyla iletti. Başkan Işkın, tüm amatör takımların sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Askf) Başkanı Sezai Işkın (2)-2"Osman Yasin Toprak’ın Adı Tokat 1. Amatör Lig’e Verildi"
Başkan Işkın, geçtiğimiz ay genç yaşta vefat eden hakem Osman Yasin Toprak’ın adını ve anısını yaşatmak adına Tokat 1. Amatör Lig’e verildiğini belirtti. Açıklamasında, “Onun anısına yarın saat 14:00’te Uzunburun Sentetik sahasında ailesinin de katılımıyla sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz.” diyerek, sezon açılışında rahmetli hakemin ailesinin de yer alacağını duyurdu.240125918 10226659632743839 1715342910177583476 N

U-18 Ligi ve Diğer Kategorilerde Unutulmayan İsimler Yaşatılacak
Tokat'ta kaybedilen değerli isimlerin yaşatılması amacıyla önemli adımlar atıldığını ifade eden Işkın, rahmetli Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Osman Hoca’nın isminin U-18 ligine verileceğini açıkladı. Ayrıca, Tokatspor’un eski futbolcularından rahmetli bir büyüğün adının da U kategorilerinden birine verileceğini belirten Başkan Işkın, ilgili çalışmaların tamamlandığını ve bu değerli isimlerin liglerde yaşatılacağını ifade etti.

"İddialı Takımlar ile Heyecanlı Müsabakalar Bekleniyor"
Başkan Sezai Işkın, Tokat 1. Amatör Lig’de bu sene iddialı birkaç takımın bulunmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, çekişmeli ve centilmence geçecek müsabakaların yaşanmasını diledi. “İnşallah, sağlıklı bir şekilde ve sakatlık olmadan, ilimize ve spora yakışır bir sezon geçireceğiz.” dedi.

Trabzonspor hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor hazırlıklarını tamamladı

Tokat Hürsöz’e ve Mustafa Işık’a Teşekkür
Tokat amatör spor camiasının başarısında sporcular, antrenörler ve hakemlerin bir bütün olarak hareket ettiğini belirten Işkın, Tokat Hürsöz ve Gazeteci Mustafa Işık’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiği sözlerinde, “Spor adına verdiğiniz emeklerden dolayı sizlerle gurur duyuyoruz. Halkımızla bizim aramızda köprü olduğunuz için çalışmalarınızdan ötürü de sizleri tebrik ediyorum.” ifadeleriyle Mustafa Işık ve Tokat Hürsöz’e olan minnettarlığını dile getirdi.

Sezonun başlamasıyla birlikte, Tokat amatör futbolunun önemli bir yıl geçirmesi bekleniyor.

Editör: Mustafa Işık