Tokat Bir Bağ İçinde Projesi kapsamında Pazar'da tarım denetimleri gerçekleşti! Tokat Bir Bağ İçinde Projesi kapsamında Pazar'da tarım denetimleri gerçekleşti!

İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, Eylül ayı içerisinde merkeze bağlı 107 köyün muhtarı ile bir araya gelerek önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda köylerin altyapı ve diğer temel ihtiyaçları masaya yatırıldı. Başkan Gürel, yazılı bir basın açıklaması yaparak toplantılarda alınan kararlar hakkında bilgilendirmede bulundu.Başkan Gürel'den Köylerin İhtiyaçlarına Yönelik Toplantı (5)"Öncelikli Hizmetler Belirlendi"
Başkan Gürel, "Merkeze bağlı 107 köyümüzün muhtarları ile gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarını tamamladık. Bu toplantılarda köylerimizin temel ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı değerlendirmeler yaparak öncelikli hizmetleri belirledik. Altyapı çalışmaları, su temini, yol yapımı, parke taşı döşemesi, sulama havuzları, köy içi düzenlemeler gibi konuların yanı sıra çöp toplama ve geri dönüşüm sistemlerinin kurulmasını da gündeme aldık." dedi.Başkan Gürel'den Köylerin İhtiyaçlarına Yönelik Toplantı (6)Su Sıkıntılarına Kalıcı Çözüm
Başkan Gürel, köylerin en önemli sorunlarından biri olan su sıkıntısına da değinerek, bu sorunun çözümünün öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirterek, "Yolların iyileştirilmesi, köy içi altyapı çalışmalarının tamamlanması, parke taşı döşemeleri ve sulama havuzlarının yapılması gibi projeleri en kısa sürede hayata geçireceğiz." diye konuşan Gürel, çevreye duyarlı bir altyapı oluşturmak için çöp toplama ve geri dönüşüm sistemlerinin de kurulacağını aktardı.Başkan Gürel'den Köylerin İhtiyaçlarına Yönelik Toplantı (4)"Kalıcı ve Etkin Çözümlerle Güçlü Bir Gelecek"
Başkan Gürel, sadece mevcut sorunların çözülmesine odaklanmadıklarını, aynı zamanda köylerin uzun vadeli sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarını belirtti. "Ekonomik sürdürülebilirliği sağlayacak projeler peşindeyiz. Kalıcı ve etkin çözümlerle köylerimizi daha güçlü bir geleceğe hazırlıyoruz." dedi.Başkan Gürel'den Köylerin İhtiyaçlarına Yönelik Toplantı (3)"Köylerimizin Yaşam Standartlarını Yükselteceğiz"
Gürel, İl Genel Meclis üyeleri ile koordineli çalıştıklarını vurgulayarak, "Muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle el birliği içinde köylerimizin ihtiyaçlarını en hızlı ve etkili şekilde karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz, kırsal alanlardaki vatandaşlarımıza daha iyi bir gelecek sunmak." ifadelerini kullandı.Başkan Gürel'den Köylerin İhtiyaçlarına Yönelik Toplantı (1)Başkan Gürel'den Köylerin İhtiyaçlarına Yönelik Toplantı (2)

Editör: Mustafa Işık