Haber: Mustafa Işık

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, 2024-2025 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig (SAL) 5. Grup’ta mücadele edecek. Fikirtepe Dumlupınar, Damlaspor, Orhanlıspor, Cankurtaranspor, Sultanbeyli, Güngörenspor, Çamlıcaspor, İstinyespor, Taçspor, Yıldırımbosna ve Muratbeyspor gibi zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek olan İstanbul temsilcisi, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Sorumlu Levent Sarıca liderliğinde sürdürüyor.Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Yönetiminden Başkan Çebi'ye Ziyaret (2)Başkan Murat Erbek: “Takımımıza Destek Bekliyoruz”
Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek, Tokat Hürsöz Muhabiri Mustafa Işık’a yaptığı açıklamada, takımın hazırlıkları ve hedefleri hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Erbek, Tokat Bereketlispor’un Tokatlıların desteğine ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, “Sizlere gerçekten çok teşekkür ederim. Bizim burada sesimiz, ayağımız sizsiniz. Tokatlılara kendimizi tanıtmak için önemli bir yol katettik. Farklı yerlerden de destek almaya başladık. İnsanlar sesimize kulak veriyor artık.” dedi.

Eskişehir’den 34 Avrupa ülkesine cam ve pergola sistemleri ihraç ediyorlar Eskişehir’den 34 Avrupa ülkesine cam ve pergola sistemleri ihraç ediyorlar

Bütçe Zorluğu ve Hedefler
Erbek, Süper Amatör Lig’de ciddi bütçelerle mücadele eden kulüplerle karşı karşıya olduklarını belirterek, “İstanbul’da Süper Amatör Lig çok zorlu bir lig, çok ciddi paralar harcanıyor. 6-12 milyon lira arasında bütçelerle oynayan kulüpler var. Bizim bütçemiz ise 2 milyon lira civarında. Bu bütçeyle onlara rakip olup yarışta tutunmaya çalışacağız. Avantajımız, futbolcularımızın ve bizim Tokat sevgimiz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz.” diye konuştu.

“Takımımıza Sahip Çıkın”
Başkan Erbek, Tokatlılardan takıma sahip çıkmalarını ve maçlara katılmalarını isteyerek, “Bu takım Tokatlıların takımı. Maçlarımıza ve idmanlarımıza gelsinler. Biz bir aileyiz ve bu aileye dahil olsunlar. Taraftar kitlemizi biraz daha oluşturabilirsek, başarı kaçınılmaz olur.” ifadelerini kullandı.

Transfer Çalışmaları ve Destek Beklentileri
Transferleri tamamladıklarını ancak hazırlık maçlarında bazı eksiklikler gördüklerini belirten Erbek, “Teknik heyetle birlikte yarın (Perşembe) bir toplantı yapacağız ve son kez durumu değerlendireceğiz. Bütçemizi zorlamadan bir transfer daha yapmayı düşünebiliriz.” dedi. Erbek ayrıca, desteklerin henüz beklenen düzeyde olmadığını, ancak süreç içinde iş adamları ve futbolseverlere ulaşarak takım için gerekli desteği toplamayı hedeflediklerini belirtti.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek“Zamanla Tüm Zorlukların Üstesinden Geleceğiz”
Zaman konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Erbek, “İyi bir yolda ilerlediğimizi düşünüyorum ve yeterli desteği göreceğimize inanıyorum. Ancak zaman konusunda sıkıntılar yaşıyoruz, zaman yetersiz kalıyor. Bunları da zamanla aşacağımızı ümit ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

28 Eylül’de Lig Başlıyor
Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, 28 Eylül’de başlayacak lig öncesinde hazırlıklarını tamamlarken, Başkan Murat Erbek, Tokatlıları takımlarına destek olmaya ve maçlara katılmaya davet etti.

Editör: Mustafa Işık