Haber: Mustafa Işık

İstanbul Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor 8 Eylül’de şenlik havasında sezon açlışı yapacak. Program, Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak. Etkinlik, saat 19:00-20:00 arası yapılacak bir hazırlık maçı ile devam edecek. Ayrıca, türkü dinletileri de yer alacak. 

Whatsapp Image 2024 08 14 At 17.27.06

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek, Tokat Hürsöz aracığıyla 8 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek olan açılış programı için Tokatlıları ve futbol severleri davet etti. Erbek, bu tarihli etkinlikle sezonu "bismillah" diyerek başlatacaklarını belirtti. "İdmana başladık ama açılışımızı 8 Eylül’de yapacağız inşallah. Tüm Tokatlıları bekliyoruz." diyen Erbek, Tokatlı futbolseverleri ve Bereketlispor taraftarlarını etkinliğe davet etti.Bb0C0137 8823 40F4 968C E5Bc66610323

Azalan balık stoklarıyla birlikte yetiştiricilik ilk kez avcılığın önüne geçti Azalan balık stoklarıyla birlikte yetiştiricilik ilk kez avcılığın önüne geçti

Programın Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacağını hatırlatan Erbek, etkinlik saat 19:00-20:00 arası yapılacak bir hazırlık maçı ile devam edeceğini söyledi. Türkü dinletilerinde yer alacağını vurgulayan Erbek, “Birlik ve beraberlik için herkesin takıma sahip çıkması en önemli hedefimiz. Tokatlıları davet etme gibi bir durum olmaz. Takım onların takımı, program onların programı. Herkesin programa katılmasını canı gönülden arzuluyoruz.” dedi.

Erbek, davetiyelerin basıldığını ve siyasilere, bürokratlara, derneklere ve federasyonlara ulaştırılacağını belirtti. Ayrıca sosyal medya hesaplarından da etkinliğin paylaşıldığını söyledi. Ancak Tokatlıların davetiye beklememesi gerektiğini vurgulayan Erbek, “Bu takım Tokatlıların takımı, oynayan çocuklar bizim çocuklarımız.” ifadesini kullandı.

Ada555Fc 99C2 4E95 8220 88A62Eb7Ddf9

Hazırlık maçında hangi takımla oynacağı netleşmediğini belirten Erbek, iki takımla görüştüklerini ve birinin programını ayarlayacağını ve destek talep edeceklerini ifade etti. “Bu takım Tokat’ın takımı. Tokatlıların bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Sosyal medyadan paylaşım yapmak bile bir destektir. Maça gelmek de bir destektir.” dedi. Maddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten Erbek, manevi desteğin eksik olduğunu ve bu durumun kendilerini yorduğunu dile getirdi. Erbek, “İstanbul’da olup mazereti olmayan ve gelmeyen Tokatlılara gönül koyuyoruz. Bu takım Tokat’ın takımı, herkesin sahip çıkmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Tokat’taki etkinliğe katılımın güzel olduğunu ancak maddi beklentilerin karşılanmadığını söyleyen Erbek, manevi desteğin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. İstanbul’daki etkinlik için benzer bir program talep ettiklerini belirten Erbek, “İnşallah burada da istediğimiz sonucu elde ederiz.” ifadesini kullandı.

Altyapı çalışmalarına da başladıklarını aktaran Erbek, U-16 ve U-18 yaş gruplarında yaklaşık 100-150 futbolcunun başvurduğunu ve Tokatlı gençlere sahip çıktıklarını söyledi. Erbek,Tokatlı hemşehrilerinden maddi ve manevi destek beklediklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.A94B5C89 Df8D 464D 9Dc1 39630C28Fd98

Editör: Mustafa Işık