Haber: Mustafa Işık

2024-2025 sezonu İstanbul Süper Amatör Lig (SAL) 5. grupta Fikirtepe Dumlupınar, Damlaspor, Orhanlıspor, Cankurtaranspor, Sultanbeylispor, Güngörenspor, Çamlıcaspor, İstinyespor, Taçspor, Yıldırımbosnaspor ve Muratbeyspor'la mücadele edecek olan Bereketlispor, yeni sezona merhaba diyecek. İlk hafta maçında evinde Yıldırımbosnaspor’u konuk edecek olan İstanbul temsilcisi, sahadan 3 puanla ayrılarak sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor. Karşılaşma yarın (Cumartesi) saat 15.00'da, Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanacak.461198850 3782616151963215 3799046489963999546 N

"Maddi Olarak Zorlanıyoruz Ama Takımımıza Güveniyoruz"
Küçükçekmece Bereketlispor Başkanı Murat Erbek, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık'a verdiği röportajda, takımın maddi sıkıntılara rağmen sezona güçlü bir şekilde hazırlandığını belirtti. "Maddi olarak bütçemize göre iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Grubumuz adeta Şampiyonlar Ligi gibi, çok zorlu bir gruba düştük. Hayırlısı diyelim. Futbol sahada oynanıyor, o yüzden takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Sezonu orta sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Spor yorumcularının bütçe eksikliği nedeniyle takımı küme düşme adayları arasında gördüğünü söyleyen Erbek, bu duruma rağmen takıma olan güvenlerinin tam olduğunu ve taraftar desteğiyle sezon boyunca mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkanı Murat Erbek"Tokatlılar Takıma Sahip Çıkıyor"
Erbek, takımdaki maddi sıkıntıların devam ettiğini ancak Tokatlıların takıma sahip çıkmaya başladığını dile getirdiği sözlerinde, "İlk maçta güzel bir taraftar kitlesi bekliyoruz. Bütün sosyal medya platformlarından herkesi maça davet ediyoruz. Hazırlık maçlarında iki eksik oyuncumuz vardı. Orta sahaya ve forvete transfer yaptık, ancak bu transferlerin ödemelerini toparlamaya çalışıyoruz. Eğer bu sorunu halledersek büyük bir adım atmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

STM, milli teknolojilerini TEKNOFEST kuşağıyla buluşturuyor STM, milli teknolojilerini TEKNOFEST kuşağıyla buluşturuyor

"Tokatlı Gençlere Ücretsiz Spor Eğitimi Veriyoruz"
Altyapıya verdikleri öneme değinen Başkan Erbek, "Tokat’ın takımı diyoruz çünkü altyapımızda 150 Tokatlı gence ücretsiz spor eğitimi veriyoruz. Diğer kulüpler bu yaş grubundan ücret alırken biz almıyoruz. 5 ile 17 yaş arasındaki çocuklar için bu hizmeti sağlıyoruz. Amacımız Tokatlı gençlere sahip çıkmak ve İstanbul’da Tokat’ın adını duyurmak." diye ekledi.

Son olarak, Mustafa Işık ve Tokat Hürsöz'e teşekkürlerini ileten Erbek, takımlarının sesini duyurmalarına yardımcı oldukları için minnettar olduklarını söyledi.Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Yönetiminden Başkan Çebi'ye Ziyaret (2)

Editör: Mustafa Işık