Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, sezonu 3. Selim'in eseriyle açıyor Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, sezonu 3. Selim'in eseriyle açıyor

Fotoğraf Sanatçısı, TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu Barış Kerim Cesur, Merzifon Belediyesi’nin davetlisi olarak 17-22 Ekim tarihlerinde Merzifon ve Amasya’da çeşitli fotoğraf etkinliklerine katılacak. Cesur, Merzifon’un doğal güzellikleri, tarihi yapıları ve halkını fotoğraflayarak bölgenin zenginliklerini kadrajına alacak. 20 Ekim’de düzenlenecek Foto Safari ile fotoğrafseverler Merzifon sokaklarında birlikte çekim yapacak, aynı gün Akif Gülle Kültür Merkezi’nde fotoğraf sunumu ve söyleşi gerçekleştirecek. Cesur, etkinliklerin fotoğraf tutkunları için ilham verici olacağını belirtti. 

Fotoğraf tutkunları için eğlenceli ve ilham verici etkinlik!

Fotoğraf Sanatçısı ve TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu Barış Kerim Cesur, Merzifon ve Amasya’da çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 17 Ekim’de ilçeye gelecek olan Cesur, 18 Ekim itibariyle Merzifon ve Amasya merkezini fotoğraflamaya başlayacak ve bir radyo programına konuk olacak. 20 Ekim Pazar günü Belediye Binası önünden başlayacak Foto Safari etkinliğiyle fotoğrafseverler Merzifon’u birlikte keşfedecek. Aynı gün Akif Gülle Kültür Merkezi’nde yapılacak fotoğraf sunumu ve söyleşiyle sanatçı programlarını sonlandıracak. Cesur, etkinliklerin fotoğraf tutkunları için eğlenceli ve ilham verici olacağını dile getirerek, “17-22 Ekim de Amasya ve Merzifon başta olmak üzere Amasya için güzel ve kaliteli fotoğrafların çıkacağı eğlenceli güzel vakitlerin oluşacağı bir çekim ve etkinlikler diliyorum. Umarım fotoğraf meraklısı gençler başta olmak üzere Fotoğraf Sevdalıları da etkinliklere katılırlar ve kadrajlarına yenilik katmış olurlar.” Dedi. 
 

Editör: Elvan Mert