Ayşe Ateş'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi iptal edildi mi? Peki, Ayşe Ateş ve Özgür Özel buluşmasının detayları neler?  İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul edecek!  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile bir görüşme yapacak. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu görüşme birkaç gün içinde gerçekleştirilecek.

Ankara’da yaşamını yitiren Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi. Ayşe Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel'i ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini fakat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşmasının ardından bu görüşmenin gerçekleşmediğine dikkat çekti.

Ayşe Ateş'in CHP Genel Merkezi'ni ziyareti, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.  Ateş'in açıklamalarına göre, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapması planlanan görüşme, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki söylemleri nedeniyle gerçekleşmedi. Ateş, Bahçeli'nin konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı'nın kendisiyle görüşmesinin iptal edildiğini düşündüğünü belirtti. Ancak, Özgür Özel ile gerçekleştirdiği buluşmada, kızlarının da tanışma fırsatı bulduğunu dile getirdi. Özel'e teşekkür eden Ateş, bundan sonra da yanlarında olmasını temenni etti. 

  

Editör: Elvan Mert