Yeniden Refah Partisi (YRP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı makamında ziyaret eden  Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, ziyarette yaptığı açıklamada, "Sayın Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Eski Uzman Çavuşların sorunlarına karşı her zaman yanımızda olması ve desteklemesi bizleri çok mutlu etti. Göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Akpınar, yerel yönetimlerde ve kamu kurumlarında eski Uzman Çavuşlara iş imkanı sağlanmasının önemine dikkat çekti. Bu çerçevede, Atanamayan Uzmanlar Derneği’ni referans alarak yıllarca atanmayı bekleyen dernek üyelerinden iki kişinin ilk atamalarını gerçekleştirerek iki aileye bayram sevinci yaşattı. Bu adım, atama bekleyen diğer eski Uzman Çavuşlar için de umut ışığı oldu.

Atanamayan Uzmanlar Derneği, eski Uzman Çavuşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına uzun süredir TBMM'de çalışmalar yürütüyor. Mustafa Gündeşli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, birçok milletvekili ile görüşerek sorunun bir devlet meselesi olduğunu ve mağduriyetlerin giderilmesi için destek talep ettiklerini belirtti. Milletvekilleri de bu konuda her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Çalışanlar ve yolcular şokta: Yarım asırlık otobüs firması iflas etti! Çalışanlar ve yolcular şokta: Yarım asırlık otobüs firması iflas etti!

ATAUZDER ailesi olarak, özellikle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’a ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a minnetlerini ilettiklerini belirten Gündeşli, vicdanlı siyasetçilerin sayısının artmasını ve mağdur kesimlerin sorunlarına destek olmalarını temenni ettiklerini söyledi.

Editör: Elvan Mert