Haber: Mustafa Işık

Nesine TFF 3. Lig’de 6. hafta heyecanı, yarın (Cumartesi) ve Pazar günü oynanacak futbol karşılaşmalarıyla devam edecek.  1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor, 13 Ekim Pazar günü deplasmanda Artvin Hopaspor'la karşı karşıya gelecek. Artvin temsilcisi Hopaspor ile oynanacak olan bu zorlu mücadelede, Tokat ekibi 3 puanı alarak ikinci galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Arhavi İlçe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde, Tokatlı futbolseverler için üzücü gelişme yaşandı. Tokat Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, maçı sporseverlerle buluşturmak adına TFF’den gerekli izinleri alarak karşılaşmayı 5 farklı platformdan canlı yayın yapmayı hedefliyordu. 

Ancak, Artvin Hopaspor yönetimi, TFF’ye itirazda bulunarak maçı canlı yayınlanmasına engel oldu. TFF, Artvin temsilcisinin itirazını haklı buldu ve Pazar günü oynanacak futbol karşılaşmasının canlı yayın iznini iptal etti. Bu şok gelişmeyle birlikte futbolseverler Artvin Hopaspor, Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasını izleme fırsatı bulamayacak.

Ünlü futbolcu eşi ile aynı dizide oynadı Ünlü futbolcu eşi ile aynı dizide oynadı

Daha önce Tokat Belediye Plevnespor’un Belediye Kütahyaspor F.K, Kırşehir Futbol Kulübü, Kemerkent Bulvarspor ve 23 Elazığ Futbol Kulübü maçlarını başarıyla canlı yayınlayarak takdir toplayan müdürlük, bu hafta sonu oynanacak Hopaspor maçı, 5 farklı platformdan canlı yayın yapamayacak. Özellikle Tokat dışında yaşayan ya da maça katılamayan sporseverler için büyük bir kolaylık sağlıyordu. Artvin Hopaspor yönetiminin bu tavrı futbolseverler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Editör: Mustafa Işık