Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşanan felaketin ardından, Tokat İl Özel İdaresi ekipleri 20 Eylül’den bu yana gece gündüz demeden sahada aktif olarak çalışıyor. Araklı halkının yanında yer alarak, zor günlerde yardım elini uzatan Tokat ekibi, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek takdir topladı.

Münevver Karabulut'un ailesi, DNA sonuçlarına itiraz etti! Münevver Karabulut'un ailesi, DNA sonuçlarına itiraz etti!

Tokat İl Özel İdaresi Ekiplerine Teşekkür
Tokat İl Özel İdaresi ekiplerinin özverili çalışmalarını takdir etmek amacıyla, Başkanlık makamında misafir edilen ekibe teşekkür edildi. Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi ve ekibi, Tokat halkına selamlarını ileterek yardımları ve destekleri için minnettarlıklarını dile getirdi. Başkan Çebi, "Tokat İl Özel İdaresi’nin verdiği destekle Araklı'da önemli adımlar attık. Ekiplerin gece gündüz demeden çalışmaları, bizlere güç verdi. Tokat halkının bu zor günümüzde yanımızda olması, moral kaynağımız oldu." dedi.

Whatsapp Image 2024 10 09 At 10.39.15Tokat İl Özel İdaresi: "Birlik ve Beraberlik En Büyük Gücümüzdür"
Tokat İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, "Tokat olarak, dün olduğu gibi bugün de yarın da Araklı halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Zorluklar karşısında gösterilen birlik ve beraberlik, bu ülkenin en büyük gücüdür. Tokat'tan Araklı halkına en içten selamlarımızı gönderiyoruz. Birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok." ifadelerine yer verildi.Whatsapp Image 2024 10 09 At 10.39.16Whatsapp Image 2024 10 09 At 10.39.15 (2)Whatsapp Image 2024 10 09 At 10.39.15 (1)

Editör: Mustafa Işık