Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu 05 Ekim 2024 Cumartesi günü İstanbul Belediyesi Florya Engelliler Kampında yapıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, Genel Kurulda yapılan seçimde federasyonun yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevine seçildi. 

CHP Tokat Kadın Kolları: “Sokaklarımızda Huzur ve Güven İstiyoruz” CHP Tokat Kadın Kolları: “Sokaklarımızda Huzur ve Güven İstiyoruz”

Göreve seçilmesinin ardından bir açıklama yapan Ali Aras, bu sorumluluğu üstlenmekten büyük onur duyduğunu belirterek, engelli bireylere hizmet etmenin kendisi için kutsal bir görev olduğunu vurguladı. Aras, "Bu görevde sadece Tokat’taki engelli kardeşlerimize değil, tüm Türkiye'deki engelli vatandaşlarımıza ayrım yapmaksızın hizmet verebilmek için elimden geleni yapacağım. Allah, bu yolda başarılı olmayı nasip etsin" dedi.

Aras, kendisine bu görevi layık gören Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Merdan’a ve destek veren tüm delegelere teşekkürlerini ileterek, yeni dönemde engelli bireylerin haklarını savunma ve yaşam standartlarını iyileştirme yönündeki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
 
 

Editör: Elvan Mert