AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle düzenlenen toplantıda Tokat gündemine dair açıklamalar dikkat çekti. Bilhassa İl Başkanı Ali Özer’in “ittifak ortağıyız, iktidar ortağı değiliz” vurgusunu öne çıkan söylemi oldu.5841173914066207623Bedestenlioğlu mevkiindeki Özgün Center’de tertip edilen Ak Parti Tokat İl Başkanlığı’nın kahvaltılı buluşmasında Tokat İl Başkanı Ali Özer, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel’in yanında Tokat İl Yönetiminden Ercan Poyraz, Hasan Hüseyin Koç, Osman Altunordu, Fatih Över ve Ferda Taşdelen Harman bulundular. Basın mensuplarıyla sohbet havasında geçen buluşmaya Tokat Hürsöz gazetesinden Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Fatih Kılıç, Sayfa Editörümüz Seda Batur katıldı.

ANKARA’DAN ÇIKAN KAZANIMLAR
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle gerçekleşen buluşmada AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Gürel, bir gün önceki Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler ve katıldıkları toplantılardan çıkan kazanımları kamuoyuyla paylaştılar. 

GÜREL: "SİZLERLE SIK SIK BİR ARAYA GELMEK KIYMETLİDİR"
Tokat İl Genel Meclis Başkanı Ali İhsan Gürel, selamlama konuşmasında Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Tokat'ın geleceğini etkileyecek, memleketimizi rahatlatacak projeler hakkında bilgi aldık. Sizlerle bir araya gelmemiz, doğru ve şeffaf bilgiye ulaşmada büyük önem taşıyor. Bu anlamda emeğiniz için teşekkür ederiz.” Dedi ve sözü İl Başkanı Ali Özer’e bıraktı.

ARTOVA – ZİLE GRUP YOLU KARAYOLU AĞINA ALINDI
AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, toplantıda yerel ve ulusal gündeme ilişkin konuları ele alırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özer, “Ankara ziyaretimizde Tokat’ımızla ilgili projeler hakkında bilgi aldık. Tokat için son derece önem arz eden bir gelişme oldu. Artova – Zile arasındaki takribi 60 km.’lik grup yolunun Tokat İl Özel İdaresi bünyesinden Karayolları yol ağına alındı. Özel İdaremiz için çok önemli bir gelişme. Bu hususta Tokat Milletvekillerimizden başta Anayasa Komisyonu Başkanımız Yusuf Beyazıt, Milletvekilim Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir’e, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz İbrahim Şenel, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve en nihayetinde Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederim.

Tokat’ta freni boşalan otomobil devrildi! 1 yaralı! Tokat’ta freni boşalan otomobil devrildi! 1 yaralı!

ALİ ÖZER'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA: "İTTİFAK ORTAĞIYIZ, İKTİDAR ORTAĞI DEĞİL"
İl Başkanı Ali Özer, konuşmasının devamında Tokat’ta gerçekleşen toplantıdan bilgi verdi ve “Tokat ilimizde İl Danışma Meclisi toplantımızı planladık. 4 Ağustos’ta İl Danışma Meclisi yapacağız. Seçim yoğunluğundan bahsettik, eksikliklerimizi düzeltmek için çalışıyoruz. Uyumlu bir ekip oluşturduk, ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedikten sonra, bilhassa kamuoyunda ittifak ortağı MHP’nin yerel yönetimlerden üzerinden yürüttüğü çalışmalarda iktidarın doğalgaz vb. yatırımlarını kendilerine mal eder bir anlayış ve algı oluşturduklarını dikkat çekecek şekilde bir izahta bulundu. “Biz ittifak ortağıyız, iktidar ortağı değiliz.” İfadeleriyle kamu yatırımlarında iktidar partisi olarak Ak Parti iktidarının payını vurguladı.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI VE DANIŞMA MECLİSİ 
İl Başkanı Ali Özer, teşkilat bazında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Dünkü Ankara'daki toplantımızın ana maksadı hem bu konuları istişare etmek hem de ilimizle alakalı birlikte yapabileceklerimizi konuşmaktı. Teşkilat bazında ilçe danışma toplantılarımızı tamamladık ve dört Ağustos günü de İl Danışma Meclisi yapacağız.” dedi. Özer, toplantıların önemine vurgu yaparak, “Bir buçuk yıllık süreç içerisinde en çok dikkat ettiğimiz, özveriyle çalıştığımız sonuç şu: Uyumlu, ahenkli, birlikte çalışabilen ve ittifak ederek çalışabilecek ekiplerle yola gitmeye çalıştık. Bu konuda çoğunu nasip etti. Şu an genel başkanım, il genel meclisi başkanımızın önderliğinde vekillerimizle ve yerel yönetici başkanlarımızla düzenli bir şekilde istişare edip fikir alışverişinde bulunarak yol almaya çalışıyoruz.” dedi.
 

Editör: Mustafa Işık