Kamuda tasarrufu yıkan hamle: Cumhurbaşkanlığı 2025 bütçesi şok etti! Kamuda tasarrufu yıkan hamle: Cumhurbaşkanlığı 2025 bütçesi şok etti!

Ak Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, İl Başkanlığı olarak geçen bir buçuk yıl süresince yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özer, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle göreve geldikleri günden bu yana, tüm dava arkadaşlarıyla birlikte özverili bir şekilde çalıştıklarını ve bu süreçte hemşehrileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı. Şehirdeki tüm ilçe, belde, köy ve mahalleleri ziyaret ederek partinin icraatlarını anlattıklarını belirtti.

Ali Özer, haftalık il yürütme ve yönetim kurulu toplantılarına düzenli olarak devam ettiklerini, ilçe koordinatörlerinin katılımıyla ilçe yönetim kurulu toplantıları gerçekleştirdiklerini açıkladı. Ayrıca, partiye gelen taleplerin ilgili makamlara iletilmesi amacıyla birebir görüşmelere de devam ettiklerini ifade etti. Şehit aileleri, engelli ve yaşlı ailelerle düzenli ziyaretler yaparak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirtti. İl genelindeki kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirerek şehrin projelerini ilgili bakanlıklara ilettiklerini de sözlerine ekledi.

22 yıldır Tokat’a yapılan yatırımlar için Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Özer, basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmaların halkla doğru bir şekilde paylaşılmasını sağladıklarını söyledi. İlçelerde ilçe danışma meclisi toplantıları düzenleyerek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiklerini ve büyük bir aile olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Son olarak, AK Parti olarak Türkiye Yüzyılında büyük ve güçlü bir Türkiye inşa etmek için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirten Ali Özer, kuruluşlarından bugüne kadar görev yapan ve halen görevde olan teşkilat mensuplarına rahmet, hasta olanlara ise acil şifalar diledi. Toplantılara katılan Bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve AK Parti ailesine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa Işık