Tokat’ta Hamile Kadına Şiddet: Şüpheli Gözaltına Alındı ve Tutuklandı Tokat’ta Hamile Kadına Şiddet: Şüpheli Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında yarın Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Türkiye, 4 puanla lider durumda bulunurken, henüz puan alamayan Karadağ son sırada yer alıyor.

Maçın Hakemleri İtalya'dan

Karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi düdük çalacak. Chiffi'nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak.

Türkiye'nin Performansı

Türkiye, gruptaki ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalmış, ikinci maçında ise İzmir’de İzlanda’yı 3-1 mağlup etmişti. Grupta aynı puana sahip Galler’in averajla önünde bulunan Ay-yıldızlı ekip, liderliği korumayı hedefliyor. Karadağ ise henüz puanla tanışamadı. İlk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, ikinci maçında ise sahasında Galler'e 2-1 mağlup oldu.

Barış Alper Yılmaz'ın Ceza Süresi Doldu

Galler maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda karşılaşmasında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz, Karadağ'a karşı kadroya geri dönecek. Milli takımda ayrıca Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Yerlerine kaleci Berke Özer kadroya dahil edildi. Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak ise sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almıyor.

A Milli Takım'ın Aday Kadrosu

Türkiye'nin Karadağ maçı aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: Kaleci olarak Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Muhammed Şengezer ve Berke Özer; defansta Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydın ve Zeki Çelik; orta sahada Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü; forvet hattında ise Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu ve Semih Kılıçsoy.

Kaynak: AA