30 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Aldatmak dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri

PERŞEMBE'NİN DİZİ ÖZETLERİ 

İnci Taneleri 17. Bölüm Özeti:
Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Zerre, Dilber’i Zahir’in elinden kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır. Cihan’ın Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki, Elif ile olan masum aşkını derinden sarsar. Düğününe sayılı günler kala Nehir, babasıyla görüşmeyi reddedince, Cihan bu durumu Azem’e açıklamak zorunda kalır.

Azem, tüm çabalarına rağmen yine en başa döndüğünü hissederken, çocuklarıyla yeniden bir araya gelir. Ancak bu kavuşma, yıllardır kurduğu hayalin gerisinde kalır.

Hudutsuz Sevda 34. Bölüm Özeti:
Nihat, Halil İbrahim’i ele geçirip ona işkence ederek acı çektirir. Ancak, Halil İbrahim pes etmez ve Nihat’ın elinden kurtulmayı başarır. Boşanma davası için mahkemeye çıkan Zeynep ve Halil İbrahim, hala birbirlerine olan aşklarını korumaktadır. Mahkeme çıkışında Halil İbrahim vurulur. Silah sesini duyan Zeynep, Halil İbrahim’in yanına koşar. Halil İbrahim’i vuran kişi kimdir? Defalarca vurulan Halil İbrahim hayatta kalabilecek mi?

Aldatmak 70. Bölüm Özeti:
Sezai, Güzide için mücadele etmeyi bırakmazken, kızıyla ilgili önemli bir karar alır. Tarık’ın baskısı altındaki Yeşim, bir kez daha Güzide’den yardım ister. Dündar'ın peşini bırakmamak için başvurduğu çeşitli yöntemler, Yeşim’in hayatını giderek zorlaştırır.

Güzide, kayıp çocuğunu ararken şok edici bir bilgiye ulaşır. Tarık'ın gerçek yüzünü ortaya çıkaran Güzide, eski kocasının acımasızlığını bir kez daha görür.

Mualla, etrafındaki insanların aşiret sevdasından çok daha değerli olduğuna karar verir. Bu arada herkes tarafından terk edilen Kadriye, büyük bir karar alır. Zor gününde Kahraman’ın yanında olmaya çalışan Oylum, yaklaşan tehlikeden habersizdir. Dicleli evinden beklenmedik bir kişi, ailenin en büyük sırlarını açığa çıkarmak üzeredir.