3 Haziran’da TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Yalan dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Pazartesi’nin Dizi Özetleri

PAZARTESİ'NİN DİZİ ÖZETLERİ  

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 27. Bölüm Özeti:
Selahaddin, Karategin ve beyleri kurtarmayı başarır ancak Karategin, beklenmedik bir ihanet sonucu vurularak uçurumdan düşer. Selahaddin, bu saldırının faillerinin peşine düşerken, Bernard da Karategin’i vuranı Selahaddin’den önce bulmak için harekete geçer.

Sinema Çalıştayı, Türkiye’de sinemanın sorunlarına çözüm arayacak! Sinema Çalıştayı, Türkiye’de sinemanın sorunlarına çözüm arayacak!

Haçlılardan kurtulduklarını bilmeden kaçan beyler, Arslanşah ile karşılaşır. Arslanşah, beyleri etkisi altına almak için onlara Selahaddin’in planını ve Turanşah’ın Gazze’yi ele geçirmesini anlatır. Bu şekilde beyleri Zengilere karşı kışkırtmaya çalışır.

Arslanşah, yeğeni Temur’a Karategin’i vurdurtarak, bu olaydan Selahaddin ve Sultan Nureddin’i sorumlu tutar ve Böri Ahalisinin desteğini almayı başarır. Selahaddin ve Sultan Nureddin, Arslanşah’ın gerçek niyetlerini ortaya çıkarmak için harekete geçerler. Karategin’in uçurumdan düşüp ölmemiş olabileceğini düşünerek onu bulmaya çalışırlar.

Arslanşah, beyleri yanına alarak Zengilere karşı bir savaş hazırlığındadır. Karategin’in vurulması Bernard’ın eline büyük bir koz geçirmiştir ve onun yeni hedefi belirsizdir. Sultan Nureddin, Arslanşah’ın fitnesiyle bölünen İslam Birliğini yeniden bir araya getirebilecek midir? Selahaddin, Karategin’i vuranı ortaya çıkararak Arslanşah’ın kirli oyunlarını boşa çıkarabilecek midir? Tüm bu soruların cevabı, Selahaddin ve Sultan Nureddin’in stratejilerine bağlıdır.

Yalan 2. Bölüm Özeti:
Berrin ve Hazal’ın yaşadığı büyük tartışmanın ardından Melike, Berrin’in Hazal’la ne problemi olduğunu merak eder. Berrin’in Hazal’a verdiği paranın ortaya çıkması, Melike’yi öfkelendirir. Berrin’in davranışları Duru ve Haluk’u da rahatsız eder. Gerçekleri öğrenmek isteyen Haluk, Melike’ye öyle bir teklif sunar ki, başta Duru olmak üzere herkesin hayatı köklü bir şekilde değişecektir. Kadir, Melike’nin karşısına çıkarak ağabeyinin intikamını almaya çalışır, ancak bu düşündüğü kadar kolay değildir. Kadir’den habersiz hareket eden Zehra ise Melike’nin karşısına dikilir. Bu kez Melike için bütün çıkış yolları kapanmış gibidir.

Editör: Mustafa Işık