28 Mart’ta TV’lerde yayında olan dizlerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni, Aldatmak ve Kül Masalı dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri

Perşembe'nin Dizi Özetleri
İnci Taneleri 10. Bölüm Özeti
Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye’nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz. Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır.

Hudutsuz Sevda 26. Bölüm Özeti
Herkes kendi oğlunu işin içinden sıyırmaya çalışırken Nihat kararını çoktan vermiştir. Ne kadar acımasız bir adam olduğunu kararını babalara açıklarken kanıtlar. Bir baba oğluna kızabilir, cezalandırabilir fakat onu öldürebilir mi? Halil İbrahim, Nihat’ın ava giderken avlanması için bir plan yapar. Fakat hesapta olmayan bir kişi tüm planları al üst eder. Bu sefer avlanan kendisi mi olacaktır? Zeynep ise en masum halinde uyurken yaklaşmakta olan tehlikenin kokusunu alamaz. Artık yolun sonuna gelinmiştir

Sakla Beni 22. Bölüm Özeti
Mete ve İncila, etrafındakileri kendilerine düşman etme pahasına, gelecekteki güzel günler için mücadele etmeye karar verirler. Tansu'nun yaşadıklarını öğrenen Kont Ziya, kızına ateş püskürür ve ona kendi yöntemleriyle bir ceza verir. İzzet'in onu Tansu ile aldattığını öğrenen Filiz, derhal boşanmaya karar verirken bir yandan da uğradığı ihaneti kızından saklamak ister. Yaşanan onca acılara rağmen Mete, babasını uğurlamak için onunla yüz yüze gelir

Aldatmak 63. Bölüm Özeti
Hakikati saklamakla yalan söylemek arasında fark yok!"
Oylum'un sevgisine bir şans daha vermek isteyen Kahraman, yeniden hayal kırıklığına uğrar. Kahraman'ın verdiği büyük karar Mualla ile Oylum'u çatışmaya sürükleyecektir.
Serra'nın hırsını hafife alan Oltan, gittikçe köşeye sıkışır. Şansını zorlayan Serra ise bir dosta sığınır. Ancak Kaşifoğlu ailesiyle ilgili planları olan tek kişi Serra değildir.
Sezai'nin evden ayrılmasıyla Tarık, Güzide'ye yakın olmak için her fırsatı değerlendirir. Sezai ise Güzide'yi uzaktan izlediği günlere döner. Güzide ile Tarık ailelerine giren yeni bir yüzü karşılarken Sezai, hüznünü Nazan'la paylaşır. Dostlarına bu zor günlerde destek olmaya çalışan Nazan büyük bir keşifte bulunacaktır…

Yemekteyiz Durmuş Çetin ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli? Yemekteyiz Durmuş Çetin ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli?

Kül Masalı 6.Bölüm Özet
Jale’nin türküyü annesinin değiştirdiği sözlerle söylemesi Özge için çok sarsıcı olur. Özge, Jale ve Arat’ın annesini tanıyor olma ihtimalini araştırmaya karar verir. Annesinin yaşadığını bilen tek kişi olan kuzeni Süreyya ile birlikte annesinin peşine düşerler.
Diğer yandan Tufan Arat’ı kaçırıp Jale’yi alıkoyan kişi olduğunu itiraf etmesini ister. Tufan, Arat’tan beklediği itirafı alamasa da Jale’nin geçmişi ile ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenir. Neveser ise Jale ve Arat’ın evliliğini kurtarmak için akıl almaz bir yol izlemeye karar verir.
Komiser yardımcısı Müge’nin hedefinde ise Jale’nin kaybının ardındaki en büyük şüpheli Erhan vardır. Nihayetinde kendini tüm yaşananların dışında tutmaya çalışan Erhan’ın aslında hiç de dürüst davranmadığını sarsıcı bir şekilde öğreniriz. Son olarak beklenmedik bir anda Giraylı köşküne gelen davetsiz misafirler, Jale’nin geçmişiyle ilgili büyük sırrı ortaya çıkarıp tüm ailenin üzerinde bir bomba etkisi yaratırlar.