Haber: Mustafa Işık 

Tokat Belediye Plevnespor'un rakibi 23 Elazığ Futbol Kulübü'nü taşıyan otobüs, Manisa'da çıkan yangın sonucu küle döndü. Yarın İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaşacak olan Elazığ ekibi, facianın eşiğinden döndü.

F B I M G 1726911074012

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü'nün oyuncularını taşıyan otobüsler, Manisa ilinde alev aldı. Yarın oynanacak Karşıyaka maçı için İzmir'e gitmekte olan takım otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangın sırasında otobüsün içinde bulunan futbolcular, büyük bir panik yaşadı. Tüm takım, yangını fark ederek hızla aracı terk ederek yanmaktan son anda kurtuldular.

"Bizleri Ölüme Terk Etiler"

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz" Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz"

Yaşanan bu olayın ardından 23 Elazığ Futbol Kulübü oyuncusu Sezer Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Kahraman, "Yalvarmamıza rağmen uçak bileti alınmadı. Bizler göz göre göre ölüme artık terk ettiler. Sezon boyunca parasız pulsuz, iyi niyetimizi suistimal yaptılar. Biz futbolcular olarak son yerdeyiz, yeterrrrr." ifadelerini kullandı. 

Screenshot 20240921 120424 Instagram

Editör: Mustafa Işık