21 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Bahar, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Salı’nın Dizi Özetleri

SALI'NIN DİZİ ÖZETLERİ 

Bahar 13. Bölüm Özeti: 
Hastanede çıkan yangın Bahar’ı tehlikeli bir duruma düşürür ve Evren ile Timur, onu kurtarmak için kendi hayatlarını riske atar. Bahar, çocuklarının geleceği, Nevra’nın hastalığı, Timur’un baskısı ve kendi arzuları arasında sıkışıp kalmış bir haldedir. Evren ile Bahar, hastaneye bırakılan Leyla’yla ilgilenirken, Bahar, Leyla’ya zarar veren kişiyi bulmaya kararlıdır. Umay’ın okulundaki etkinlikte Timur ve Bahar, "Romeo ve Juliet" oyununda rol alır. Bu sırada Çağla, çok önemli bir sır keşfeder! Evren ve Bahar’ın ilişkisi derinleşirken, Dora da Evren’e ilgi göstermektedir. Hastanede çıkan yangın Bahar’ı tekrar tehlikeye sokar ve Evren ile Timur, onu kurtarmak için yine kendilerini tehlikeye atar.

Ben Bu Cihana Sığmazam 67. Bölüm Özeti:
Bu savaş benimle başladı, benimle bitecek!" diyen Cezayir, Habip ve Pırıl'ın intikamını almak için harekete geçer. Belkıs, araya girerek Cezayir'den Tura'nın suçlarına dair kanıt getirmesini ister. Tura ise, Cezayir'in tanığı Sandıkçıoğlu'nun konuşmasını engellemeye ve yaptıklarını sorgulamaya başlayan Rus istihbaratından kaçmaya çalışmaktadır.

Leyla'dan beklediği desteği bulamayan Suna, Arzu'nun sırlarını açığa çıkarmak için harekete geçer. Arzu ise Tura'nın baskıları nedeniyle köşeye sıkışmıştır. Arzu'nun gerçek yüzünü ortaya çıkaracak olay, evdeki gerilimin de artmasına neden olur.

Cezayir, Tura'ya beklenmedik bir hamle yaparak dengeleri altüst eder. Tura ise hem Cezayir'den hem de Ruslardan kurtulmak için büyük bir tuzak kurar. Nefes kesen finalde, Cezayir ailesi ile Tura'nın talepleri arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Mehmed: Fetihler Sultanı 12.Bölüm Özeti:
Mehmed’in ateşlemek için geldiği topun infilak etmesi, ortalığı adeta bir can pazarına çevirir. Mehmed hızla olay yerinden uzaklaştırılır, fakat bu olay onun yaşayacağı hayal kırıklıklarının sadece başlangıcıdır. Hisara yapılan baskın ve Mara’nın kaçırılması, Mehmed’i derin bir umutsuzluğa sürükler. Mehmed, bu zorlu durumdan nasıl çıkacaktır? İhanet edenlerin ve gaflete düşenlerin hesabını sormaya kararlıdır.

Konstantinos, Mara’yı kaçırma planını başarıyla gerçekleştirir ve onu kendisiyle evlenmeye ikna etmeye çalışır. Ancak Mara, asil bir Osmanlı kadını olarak Konstantinos’a karşı dik duracaktır. Bu mücadelede kim galip gelecektir?

Orhan, Bali’den intikamını almaya çok yakındır; acaba Bali’nin sonu mu geldi? Haremde Mara’yı uzaklaştırarak kendine alan açan Hala Sultan’ın yeni hedefi nedir? Bahar ve Gülşah buna karşı bir hamle yapacak mı, yoksa Haremde Hala Sultan’ın dönemi mi başlayacak?