12 Haziran’da TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kuruluş Osman ve Sandık Kokusu dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Çarşamba’nın Dizi Özetleri

ÇARŞAMBA'NIN DİZİ ÖZETLERİ 

Kuruluş Osman 164. Bölüm Özeti (Sezon Finali)

KONSTANTİN İÇİN SON YAKLAŞIYOR
Osman Bey, Konstantin'i hazırlıksız yakalamak için harekete geçti. Konstantin'in tüm oyunlarına rağmen, Osman Bey ile yüzleşmek zorunda kaldı. Osman Bey, Konstantin'in sonunu nasıl getirecek?

ALAEDDİN VE MEHMET BEYLER ARASINDA HESAPLAŞMA
Elçim Hatun’a yapılan oyunun arkasında Mehmet Bey’in olduğu ortaya çıkar. Bu durum Alaeddin için bardağı taşıran son damla olur. Alaeddin ve Mehmet Bey için hesaplaşma zamanı gelir. Bu yüzleşme sonunda iki beyliği bekleyen büyük kriz ne olacak?

ORHAN BEY VE HOLOFİRA'NIN GELECEĞİ
Diğer tarafta, Orhan Bey, Holofira’nın Bursa’da güvende olmadığını düşünmektedir. Onu götürmek için izin ister. Holofira, Orhan Bey’in bu teklifine ne yanıt verecek?

Türk Dünyası Belgesel Film Festivali 9. Kez sinemaseverlerle buluşuyor Türk Dünyası Belgesel Film Festivali 9. Kez sinemaseverlerle buluşuyor

ALAEDDİN BEY VE GONCA HATUN'UN DÜĞÜNÜ
Osman Bey’in Konstantin’i alt edip obaya dönmesinin ardından, Alaeddin ve Gonca’nın düğünü yapılır. Her yerde şenlikler sürerken Osman Bey, tüm beyliklere mektuplar gönderir.

TEK BAYRAK ALTINDA TÜRKLER
Artık devletin kurulma vakti gelmiştir. Osman Bey, herkesi Türk’ün devleti için tek yürek olmaya çağırır. Tüm beylikleri tek bayrak altında toplamak isteyen Osman Bey’e beyliklerin yanıtı ne olacak? Osman Bey, bu kutsal İslam davasında kimlerle birlikte yürüyecek?

Sandık Kokusu 26. Bölüm Özeti (Sezon Finali)
Sorguya alınan Karsu, kısa bir süre sonra Reha’nın şikayetini geri çekmesiyle serbest bırakılır. Bu, Reha'nın kendince yaptığı son uyarıdır. Avukat, Karsu’ya düzenli bir ev ve iş hayatı sürdürmesini tavsiye eder. Karsu’nun bir yuva kurarak aile imajı oluşturması gerekmektedir. Evlilik konusunu duyan Kıvanç’ın aklına bir fikir gelir. Filiz, Karsu’nun başına gelenleri Hasan’a anlatır ve Hasan, yakın arkadaşıyla konuşarak Karsu’ya iş ayarlamaya çalışır. Karsu, Hasan’ın ayarladığı iş görüşmesine gider. Ancak uzun süre bekletilince söylenmeye başlar. Gitmeye karar verir, fakat Karsu’yu yolundan döndüren kim olacaktır?

Editör: Mustafa Işık