TikTok platformunda "Karagül" kullanıcı adıyla tanınan M.C. isimli kadın canlı yayınlarında çocuklarına şiddet uygulamasıyla gündeme geldi. Peki, TikTok Karagül kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, kaç çocuğu var? TikTok Karagül yakalandı mı? İşte detaylar...

TikTok Karagül kimdir, olayı ne?

M.C.'nin Karagül isimli TikTok hesabı, 177 bin takipçiye sahip ve yayınlarında sık sık çocuklarına şiddet uyguladığı görüntülerle dikkat çekti. Özellikle oğlunun kafasının bir kapıya çarpması sonucu yaralanmasına rağmen, M.C.'nin aldırış etmemesi büyük tepki topladı.

TikTok Karagül nereli, evli mi?

TikTok Karagül aslen Niğdeli olarak biliniyor fakat Busa'da yaşıyor. Evli olan M.C. bir canlı yayınında  ismini vermediği eşinin kendisini grup ilişkilerine zorladığını öne sürdü.

Yayınlarda, M.C.'nin 7 yaşındaki kızını dövdüğü ve oğlunu banyoya kilitleyerek ihmalkar davrandığı ortaya çıktı. Bu vahim durum, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve M.C. hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler tarafından gözaltına alınan M.C., şaşkınlık içinde "TikTok benim gelir kapım. Beni şikayet edenlerden şikayetçiyim" diyerek tepkisini dile getirdi.

Düzce Yığılca'da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı! Düzce Yığılca'da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı!

TikTok Karagül yakalandı mı?

Ancak bu tepki, eylemlerinin ciddiyetini azaltmaya yetmedi ve hakkında soruşturma devam etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci'nin açıklamasına göre, M.C. hakkında soruşturma başlatıldı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de inceleme başlattı. M.C., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı ancak soruşturma devam ediyor.

Bu olay, çocuk istismarına karşı mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İnsanlar, sosyal medya platformlarında yayılan şiddet içeriklerine karşı daha duyarlı olmalı ve benzer vakaların önlenmesi için gereken adımların atılması gerektiğini vurguluyor. Karagül olarak tanınan M.C.'nin yaşadığı bu olay, toplumda büyük bir infiale neden oldu ve çocukların korunması konusunda daha etkili önlemlerin alınması gerektiği konusunda bir kez daha uyarı niteliği taşıdı.