Pınar Dilşeker kaç yaşında, nereli, evli mi? Pınar Dilşeker kimdir, şarkıları neler? Pınar Dilşeker kaç yaşında, nereli, evli mi? Pınar Dilşeker kimdir, şarkıları neler?

Adıyaman'da görev yaparken meydana gelen üzücü olay sonucu şehit olan Türk polis teşkilatının kahraman mensuplarından biri Kamuran Üçgül hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Başkomiser Kamuran Üçgül nereli, kaç yaşında, evli mi? Kamuran Üçgül neden şehit oldu? İşte detaylar...

Şehit Polis Memuru Kamuran Üçgül kimdir?

46 yaşındaki Kamuran Üçgül, Osmaniyeli bir polis memuruydu. Evli ve üç çocuk babası olan kahraman polis memurunun acı haberi, ailesinin yaşadığı Osmaniye'ye ulaştı.

 Kamuran Üçgül neden şehit oldu?

Adıyaman'daki Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde görev yapan Üçgül, polis merkezi amiri olarak çalışmaktaydı. Ancak, görev sırasında yaşanan bir saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda görevli polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.'yü hedef alarak ateş açtı. Bu acı olayda iki polis amiri hayatını kaybederken, sekiz polis de yaralandı.

Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, polis memurunun görevlendirme meselesi yüzünden tartıştığı başkomiser ve komiseri öldürdüğünü ve diğer polisleri yaraladığını belirtti. S.U.Ş., meslektaşları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Öncesinde bir savcının polis memurunun davranışlarından şüphelenerek polis merkezini arayıp uyardığı da ortaya çıktı. Savcının bilgilendirmesinin ardından polis memuru S.U.Ş., polis merkezine çağrıldı ve içeri girdiğinde meslektaşlarını hedef aldı. Saldırıda, başkomiser Kamuran Üçgül ve komiser G.Ö. hayatını kaybetti. İki şehit polisin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Adıyaman Valiliği ise konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını duyurdu. 

Bu trajik olay, polis teşkilatını derin bir üzüntüye boğarken, adli ve idari tahkikatın sonuçları merakla bekleniyor.